maanantai 14. lokakuuta 2013

Viisikymmentä

Ihanat lukijani, teitä on nyt Bloggerin lukijalistalla viisikymmentä. Ajattelin, että nyt teitä alkaisi olla sen verran, että kysymyspostaus voisi onnistua (eli tulisi tarpeeksi kysymyksiä). Kysykää siis mitä vaan, tässä postauksessa kommenteissa tai sähköpostilla. Eikä tietenkään tarvitse olla millään lukijalistalla kysyäkseen. Vastailen sitten vaikka loppuviikosta kaikkiin omassa postauksessaan. En kerro mitään, mikä voisi uhata anonyymiyttäni, mutta älkää antako sen rajoittaa kysymyksiänne.

5 kommenttia:

  1. Kysymyksiä:

    Tietääkö miehesi kulloisenkin vointisi ja tilanteesi? (Miksei, jos ei?) Miten hän suhtautuu?

    Mitä alaa opiskelet? Pidätkö alastasi? Kuinka kauan olet opiskellut?

    Miksi ajattelet, että jonkin diagnoosin saaminen auttaisi oloasi tai tilannettasi? (Tällaisen kuvan olen saanut, korjaa toki jos olen väärässä.) Oletko nyt jonkilaisessa hoitosuhteessa? Millaista hoitoa olet saanut? Millaista hoitoa haluaisit tai millaisen hoidon ajattelisit toimivan?

    VastaaPoista
  2. Voi mua myös kiinnostais tietää tosi paljon mitä opiskelet, muttet varmaan halua sitä julkisesti täällä kertoa..?

    VastaaPoista
  3. Mikä kaikki on ollut vaikuttamassa sairastumiseesi? Onko sinua esim. kiusattu koulussa tai oletko muuten kokenut nuorena vaikeita asioita?

    Milloin aloitit viiltelyn ja miksi?

    VastaaPoista
  4. Miksi laihdutat? Haluaisitko voida hyvin omassa kehossasi ja olla laihduttamatta?
    Miksi syöt kaikkea hyvää samalla kun lasket kaloreita?

    Millainen suhde sinulla on vanhempiisi / sen merkitys sairauteesi/oireiluusi?

    VastaaPoista
  5. Miksi et ole hakenut apua myöskin syömishäiriöoireiluun? Tietääkö terapeuttisi siitä? Tietääkö kukaan? Olisitko valmis hakemaan myöskin siihen apua, vaikka susta tuntuisikin siltä että oireilu ei olisikaan tarpeeksi vakavaa? Jos et niin mikä eniten estää sua?

    VastaaPoista

Pienikin kommentti on suuri ilo.